Όχι, αλλά για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, ιδιαίτερα τα Σαββατοκύριακα, θα ήταν χρήσιμο εφ' όσον είστε μεγάλη παρέα πάνω από 20 συμμετέχοντες.

Ναι, και είναι έως 130 kg.

Ναι, εάν πρόκειται για μία ημέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 694 7905699.

Στο χώρο του πάρκου δεν επιτρέπονται κατοικίδια.

Μπορείτε να έρθετε με ΚΤΕΛ, που σας αφήνει έξω από την είσοδο του πάρκου (τηλ. 2108808000), ή με τραίνο από τον Σταθμό Λαρίσης (τηλ. ΟΣΕ1110).

Πως μπορούμε να έρθουμε με αυτοκίνητο; Από Αθήνα: Παίρνετε την Εθνική οδό στο ρεύμα προς Λαμία. Περνάτε τα πρώτα διόδια (σταθμός Αφιδνών) και βγαίνετε στην δεύτερη έξοδο μετά τα διόδια (έξοδος Μαρκόπουλο). Αφού βγείτε από την εθνική οδό κάνετε αριστερά στην διασταύρωση και ακολουθείτε τον παράδρομο της εθνικής οδού. Οι ταμπέλες γράφουν προς ΜΑΛΑΚΑΣΑ. Tip:Αν δεν θέλετε να περάσετε από το σταθμό διοδίων ακολουθείτε την Εθνική οδό στο ρεύμα προς Λαμία, βγαίνετε στην έξοδο Αγ. Στέφανος κάνετε αριστερά στο φανάρι, αριστερά μετά τα φυτώρια στην πρώτη διασταύρωση. Συνεχίζετε ευθεία και στρίβετε δεξιά ακολουθώντας την ταμπέλα προς Μαλακάσα. Το πάρκο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τις κατασκηνώσεις του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. Από Λαμία: βγαίνετε στην έξοδο Μαλακάσα , κάνετε αριστερά κάτω από την γέφυρα και αμέσως μετά δεξιά. Περνάτε μέσα από το χωριό της Μαλακάσας και ακολουθείτε τις ταμπέλες προς Adventure Park. Απέναντι από τις κατασκηνώσεις του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. κάνετε αριστερά.

Στο χώρο του Adventure Park έχει μόνο snack μη υγειονομικού ενδιαφέροντος (μπάρες δημητριακών κτλ). Για επιλογή φαγητού σας προτείνουμε το "Οn the road pizza Μαλακάσα" στο οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6936884191

Το Adventure Park χρησιμοποιεί τα αναγνωρισμένα εξαρτήματα CLic-iT που παρέχουν μέγιστη ασφάλεια για όλα τα εναέρια παιχνίδια