ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣΣας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που δείξατε προκειμένου να επισκεφτείτε το Adventure Park.Επιλογή 1: Εναέριες Διαδρομές διάρκειας τριών ωρών: (ελάχιστο 20 βραχιολιών) 14€ με αναψυκτικό ή χυμό. 
Υποχρεωτικά Βραχιόλια εισόδου ενηλίκων (ταυτοποίηση στο χώρο) με καφέ & νερό:  2,5€ ανά βραχιόλι

Επιλογή 2: Εναέριες Διαδρομές διάρκειας τριών ωρών (ελάχιστο 20 βραχιολιών) μια τοξοβολία ένα bungee Trampoline και ένα αναψυκτικό-χυμό 20€ ανά βραχιόλι
Υποχρεωτικά Βραχιόλια εισόδου ενηλίκων με καφέ & νερό:  2,5€ ανά βραχιόλι

Σε περίπτωση που τα βραχιόλια είναι λιγότερα από 20 σε κάθε κατηγορία (δεν ισχύει για επιλογή 3) ισχύουν οι κανονικές τιμές. http://www.adventure-park.gr/index.php/el/times-oraria/times-enaeries-diadromes
Αν θελήσετε να προσφέρετε κάποιο επιπλέον παιχνίδι όπως Bungee Trampoline/Archery σε επιλογή κατηγορίας που δεν έχει ,έχετε 25% έκπτωση επί των αρχικών τιμών των παιχνιδιών.
Στον χώρο μπορείτε να παραμείνετε όλη την ημέρα μέχρι την δύση του ηλίου.
Για τους συμμετέχοντες άνω των 7 ετών δεν είναι απαραίτητη η δική σας επίβλεψη. Για τους μικρούς σκίουρους όμως (3-7 ετών) θα πρέπει να υπάρχει επίβλεψη από γονείς-συνοδούς.
Η χρήση της ζώνης για τις εναέριες διαδρομές δεν μπορεί να υπερβεί τις 3 ώρες ανά ημέρα βάση κανονισμού ασφαλείας.

Η κράτηση γίνεται μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδας μας: www.adventure-park.gr (κάντε κλικΕΔΩ για κράτηση) Κατόπιν θα λάβετε email που θα σας καθοδηγήσει για την διαδικασία προκαταβολής εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα για τη επιθυμητή ημερομηνία .Σε περίπτωση που η προκαταβολή δεν έχει γίνει η κράτηση ακυρώνεται αυτόματα μετά από 3 εργάσιμες ημέρες.

Θα σας έρθει email επιβεβαίωσης με οδηγίες για την ολοκλήρωση της κράτησης. Κατόπιν οποιαδήπoτε αλλαγή ή διευκρίνηση γίνετε μόνο μέσω email.

Σε περίπτωση απαγορευτικών καιρικών συνθηκών μπορείτε να το μεταφέρετε σε μια διαθέσιμη ημερομηνία επικοινωνώντας μαζί μας στο : info@adventure-park.gr

Για να οργανώσετε την εστίαση μπορείτε να αναζητήσετε κάποιο Delivery στην όμορη περιοχή μιας και το πάρκο δεν έχει την παραπάνω δυνατότητα. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να φέρετε κάποια εταιρία εστίασης πλην αυτών εντός του δήμου Ωρωπού-Μαλακάσας ή της PIZZA-FAN-LOGO-PARALLHLOGRAMMO.png (18111) υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 100€.Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού οι συμμετέχοντες θα μπορούν να κάνουν μικρά διαλλείματα αν πεινάσουν. Στο τέλος του παιχνιδιού και όχι κατά την διάρκεια στους συμμετέχοντες θα μπορείτε να προσφέρετε φαγητό και γλυκό.

Για να τυπώσετε προσκλήσεις ( το πάρκο δεν διαθέτει έτοιμες) μπορείτε να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο ΕΔΩ

Κατά την άφιξή σας στο πάρκο θα σας συνοδεύουμε στον χώρο που θα έχουμε κρατήσει για εσάς και κατόπιν θα σας βοηθήσουμε να αποθηκεύσετε ότι χρειαστείτε στα ψυγεία μας.(2ραφια maximum). Στην συνέχεια θα σας προμηθεύσουμε με τα βραχιόλια των γονέων που περιλαμβάνουν κουπόνι για καφέ και εμφιαλωμένο νερό τα οποία τα φοράτε στους ενήλικους καλεσμένους σας, καθώς και τα βραχιόλια των παιδιών για τις εναέριες διαδρομές που κρατώντας τα σαν εισιτήριο θα μπορούν να ξεκινήσουν το παιχνίδι.

Για να έχουμε τη δυνατότητα φύλαξης της τούρτας ή του γλυκού σας στο ψυγείο θα πρέπει οι διαστάσεις του δίσκου-καθρέφτη να μην υπερβαίνουν τα Π.Υ.Β 45Χ30Χ45 εκατοστά. Οι συνοδοί των ανηλίκων πρέπει να δηλώνουν την ακριβή ηλικία τους. Σε περίπτωση ψευδούς δήλωσης, το Adventure Park δεν φέρει καμία ευθύνη.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΧΡΗΣΗ ΚΡΟΤΙΔΩΝ POP UPS ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΕΣΤΙΩΝ ΦΩΤΙΑΣ(ΡΕΣΟ CATERING ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΚΤΛ)
ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ.


DAN_3120_800.jpgDAN_3257_800.jpgDAN_3783_800.jpgDAN_3818-2_800.jpgTeamplay_5.jpgTeamplay_6.jpgTeamplay_7.jpgTeamplay_8.jpg