ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΤΙΜΕΣ

Πόσο στοιχίζει ;

Δραστηριότητες:

Εναέριες Διαδρομές διάρκειας τριών ωρών:  

  • Βραχιόλια εναέριων διαδρομών: (ελάχιστο 15 βραχιολιών) 12€ ανά βραχιόλι

             Βραχιόλια εισόδου με καφέ &νερό (ελάχιστο 15 βραχιολιών): 2€ ανά βραχιόλι

  • Βραχιόλια εναέριων διαδρομών: (ελάχιστο 40 βραχιολιών) 10€ ανά βραχιόλι

             Βραχιόλια εισόδου με καφέ &νερό (ελάχιστο 40 βραχιολιών): 2€ ανά βραχιόλι

Σε περίπτωση που τα βραχιόλια είναι λιγότερα από 15 σε κάθε κατηγορία ισχύουν οι κανονικές τιμές. http://www.adventure-park.gr/index.php/el/times-oraria/times-enaeries-diadromes

Οι τιμές των βραχιολιών ισχύουν μόνο αν έχετε λάβει επιβεβαιωτικό email ολοκληρώνοντας την κράτηση

Αν θελήσετε να προσφέρετε κάποιο επιπλέον παιχνίδι όπως Bungee Trampoline/Archery έχετε 25% έκπτωση επί των αρχικών τιμών των παιχνιδιών. 

Στον χώρο μπορείτε να παραμείνετε όλη την ημέρα μέχρι την δύση του ηλίου. 

Για τους συμμετέχοντες άνω των 7 ετών δεν είναι απαραίτητη η δική σας επίβλεψη. Για τους μικρούς σκίουρους όμως (3-7 ετών) θα πρέπει να υπάρχει επίβλεψη από γονείς-συνοδούς.

Η χρήση της ζώνης για τις εναέριες διαδρομές δεν μπορεί να υπερβεί τις 3 ώρες ανά ημέρα βάση κανονισμού ασφαλείας. Στον χώρο μπορείτε να παραμείνετε όλη την ημέρα μέχρι την δύση του ηλίου.

Κράτηση ;

Η κράτηση γίνεται μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδας μας: www.adventure-park.gr (κράτηση για ομάδες/party). Δηλώνεται ενδεικτικά πόσα άτομα αναμένετε να προσκαλέσετε χωρίς να δεσμεύσετε. Προκαταβολή δεν χρειάζεται και για το κλείσιμο του λογαριασμού θα πρέπει να επιστρέψετε στο ταμείο τα μη χρησιμοποιημένα βραχιόλια όπου θα γίνει και η τελική χρέωση. Η πληρωμή μπορεί να γίνει και με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

Μετά την κράτηση ;

Θα σας έρθει  email επιβεβαίωσης αν υπάρχει διαθεσιμότητα και θα γίνει επιπλέον μια τηλεφωνική επιβεβαίωση 2 ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία.

Καιρός ;

Σε περίπτωση απαγορευτικών καιρικών συνθηκών μπορείτε να το μεταφέρετε σε μια διαθέσιμη ημερομηνία επικοινωνώντας μαζί μας στο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φαγητό ;

Για να οργανώσετε την εστίαση μπορείτε να αναζητήσετε κάποιο Delivery στην όμορη περιοχή μιας και το πάρκο δεν έχει την παραπάνω δυνατότητα.

Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού οι συμμετέχοντες θα μπορούν να κάνουν μικρά διαλλείματα αν πεινάσουν. Στο τέλος του παιχνιδιού και όχι κατά την διάρκεια στους συμμετέχοντες θα μπορείτε να προσφέρετε φαγητό και γλυκό.

Προσκλήσεις ;

Για να τυπώσετε προσκλήσεις ( το πάρκο δεν διαθέτει έτοιμες) μπορείτε να ακολουθήσετε

τον παρακάτω σύνδεσμο http://www.adventure-park.gr/images/INVITATION_PARTY.pdf

Party time!

Κατά την άφιξή σας στο πάρκο θα σας συνοδεύουμε στον χώρο που θα έχουμε κρατήσει για εσάς και κατόπιν θα σας βοηθήσουμε να αποθηκεύσετε ότι χρειαστείτε στα ψυγεία μας.(2ραφια maximum). Στην συνέχεια θα σας προμηθεύσουμε με τα βραχιόλια των γονέων που περιλαμβάνουν κουπόνι για καφέ και  εμφιαλωμένο νερό τα οποία τα φοράτε στους ενήλικους καλεσμένους σας, καθώς και τα βραχιόλια των παιδιών για τις εναέριες διαδρομές που κρατώντας τα σαν εισιτήριο θα μπορούν να ξεκινήσουν το παιχνίδι.

Τι άλλο χρειάζεται να γνωρίζω ;

Για να έχουμε τη δυνατότητα φύλαξης της τούρτας ή του γλυκού σας στο ψυγείο θα πρέπει

οι διαστάσεις του δίσκου-καθρέφτη να μην υπερβαίνουν τα 45Χ45 εκατοστά.

Οι συνοδοί των ανηλίκων πρέπει να δηλώνουν την ακριβή ηλικία τους. Σε περίπτωση ψευδούς δήλωσης, το Adventure Park δεν φέρει καμία ευθύνη

Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το πάρκο:
http://www.adventure-park.gr/index.php/el/gallery

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ